welkom op leefbaarhilversum.nl

Actueel

Terug naar overzicht

De burgers van Hilversum die de politiek in Hilversum nauwgezet volgen, is het vast wel opgevallen dat er een zetel van de fractie van Leefbaar Hilversum enkele maanden onbezet is geweest.


Begin januari werd ik getroffen door een hersenvlies ontsteking en als gevolg daarvan kreeg ik nog enkele complicaties. Ik ben gelukkig weer helemaal opgeknapt en loop alleen nog een beetje moeilijk.

 


Via deze weg wil ik ook alle mensen in TerGooi Ziekenhuizen en De Trappenberg die mij ter zijde hebben gestaan tijdens mijn ziekte, hartelijk bedanken!


Tijdens mijn verblijf in ziekenhuis en revalidatiecentrum ben ik mij nog meer bewust gaan worden over het belang van een goede gezondheidszorg in Nederland. De kosten van de gezondheidszorg zullen de komende jaren flink stijgen en de politiek zal een manier moeten vinden om te zorgen dat de zorg gewaarborgd moet blijven op een aanvaardbaar niveau. Wij moeten tevens zorgen dat er genoeg handen aan het bed blijven c.q. komen.


De plannen van Tergooi Ziekenhuizen en zorgwethouder Eric van der Want voor een nieuw zorgcentrum op Monnikenberg, zal LH op de voet volgen en daar waar nodig aanvullen om de zorg van de steeds ouder wordende Hilversummer te waarborgen.


Vanaf nu is de tweede zetel van LH weer bezet. Ik wil de andere fractieleden hartelijk danken voor hun inzet tijdens mijn afwezigheid.

Gerrit van der Waals

Verkiezingsprogramma