welkom op leefbaarhilversum.nl

Actueel

Terug naar overzicht

Hilversum Alive was, zoals elk jaar, weer een geweldige happening. En 'alive' dat was het zeker!

Op diverse hoeken van de straten werd er gedanst en gefeest. Het is mede dankzij het prachtige zomerweer en de goede en de vele beveiliging tot een groot succes geworden. De organisatoren (en de gemeente) mogen met trots terug kijken op een geslaagd Hilversum Alive.

Aan een aantal jongeren zo rond de 15 jaar, heb ik gevraagd of zij zich veilig voelden in de late uurtjes van dit festival. Ze keken me aan met een blik van 'hoe kun je dat nou vragen met al die politiemensen om de paar meter op de Groest en door het hele centrum heen!" Het antwoord was dus duidelijk een "JA."


 
Dan is het voor mij als moeder van een 15-jarige tienerdochter helemaal geslaagd, wanneer ik hoor dat de jongelui zich duidelijk veilig voelden. Want daar gaat het vooral om: onze jongeren moeten lekker kunnen uitgaan en zich veilig voelen in ons mooie dorp met leuke festivals en andere activiteiten.

Binnenkort is er op 10 juli op de Kerkbrink het jaarlijks terugkerende beachvolleybaltoernooi en daarna op naar Hilversum On Air!

 

Mirjam Kooloos

Verkiezingsprogramma