welkom op leefbaarhilversum.nl

Actueel

Terug naar overzicht

Hieronder een mail die ik, helaas te vaak met grote regelmaat, moet sturen aan de gemeente (Servicemeldpunt) om zorg te melden dat het weer hommeles is met het vuil op de Brinkjes bij de Larenseweg.


"Al enige weken liggen er bij de glascontainer op het terrein van het vroegere tankstation enkele zakken met vuil (met o.a. etensresten).

Weliswaar wordt het Brinkje 1x per week ‘schoongemaakt,’ maar waarom licht SBS de GAD of gemeente niet in dat er zakken staan? Gaarne verwijderen.

 


 

Verder staan er al weken een aantal boodschappenwagentjes op het Brinkje. Kunnen deze niet bij rechtmatige eigenaren worden terugbezorgd of  kunnen zij niet worden aangesproken om deze op te komen halen?

 

 


Ook staat er al weken een fiets (met 2 lekke banden). Kan daar geen verwijderingssticker op en kan de fiets na 4 weken niet worden opgehaald?

 

 


 

Tenslotte staan er aan de achterkant van de groene container enkele grote kartonnen dozen. Ook al weer enige weken. Graag deze verwijderen.

 


 

Ik vind het triest dat ik als burger vaak moet appelleren en constateren dat de diverse gemeentelijke diensten niet nauwelijks handhaven en er geen communicatie lijkt te zijn tussen SBS, GAD en gemeente.

Op deze wijze verloedert de buurt steeds verder. Graag uw aandacht hiervoor."


Tot slot wil ik wel opmerken dat het de burger zélf is die op zo'n asociale manier de buurt smerig maakt.

Hierbij mijn beroep op een ieders verantwoordelijkheid: 

 RUIM JE ROTZOOI OP!


 

Peter van Westing

 


Verkiezingsprogramma