welkom op leefbaarhilversum.nl

Actueel

De huidige fractievoorzitter, Mirjam Kooloos (44) van Leefbaar Hilversum is door het bestuur voorgedragen als de lijsttrekker namens Leefbaar Hilversum in de aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Binnenkort worden op de algemene ledenvergadering de andere gemeenteraadskandidaten gepresenteerd.

 

Mirjam is sinds half maart dit jaar eerst vervangend fractievoorzitter van de partij geworden en sinds 3 juli de huidige fractievoorzitter van LH vanwege het
overlijden van G. van der Waals. Na dit verlies verwerkt te hebben, heeft Mirjam met volle overtuiging en enthousiasme haar schouders onder de partij gezet.

 

Mirjam vormt samen met haar partner een gezin met 4 kinderen. Zij is een gedreven vrouw die zich zeer betrokken voelt op diverse maatschappelijke vlakken in Hilversum o.a. de gemeentelijke verantwoordelijkheid voor de zorg en het bevorderen van een gezellig, groen, veilig en aantrekkelijk centrum, bevorderen van een gezond ondernemersklimaat en lagere parkeertarieven.

Kortom haar motto is:


’Een thuisgevoel voor de Hilversummers creëren’.

 

‘Samen met mijn enthousiaste fractie zetten wij ons in voor Hilversum, daar verder te gaan waar de gemeentelijke structuurvisie ophoudt’ aldus Kooloos.

Mirjam heeft de laatste tijd al flink geïnventariseerd bij diverse instanties, ondernemers en ambtenaren om te bekijken hoe Hilversum levendiger en leefbaarder kan worden. Cultuur is volgens LH de ziel van een gemeente dus daar is nog veel werk te doen!


 

Verkiezingsprogramma