Problemen, vragen of zorgen i.v.m. (aankomende) Covid maatregelen?! Ruim 1,5 jaar allerlei maatregelingen en onzekerheden gaat veel mensen niet in hun koude kleren zitten. Vandaar dat we besloten hebben om hiervoor een avond te organiseren.

Maandag 1 november tussen 20.00 en 21.30 uur organiseert Leefbaar Hilversum een bijeenkomst waar we met elkaar ervaringen kunnen delen. Het gaat om een eerste keer en mocht er behoefte zijn aan meer avonden dan zullen we daar ook naar kijken.

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en staat los van of men wel of niet gevaccineerd is of wel of niet corona heeft gehad. Wij als Leefbaar Hilversum vinden dat elke Hilversummer er toe doet en bij ons geldt dat alle stemmen tellen niet alleen die van de meerderheid.

We gaan niet de welles/nietes standpunten discussie met elkaar houden op deze avond. Maar we willen vooral ervaringen en oplossingen delen en de gevolgen in kaart brengen en zichtbaar maken.

Naast het delen van ervaringen kunnen we elkaar ook handreikingen bieden over hoe met bepaalde zaken om te gaan. Maakt u zich zorgen, ervaart u klachten, heeft u het moeilijk of loopt u hierdoor vast of raakt u in een isolement? Of wilt u gewoon kennismaken met gelijkgestemden?

Voelt u zich aangesproken en wilt u uw verhaal delen dan zien we u graag maandag avond. U mag ook komen alleen als toehoorder. Aangezien de locatie afhangt van het aantal aanmeldingen kunt u zich aanmelden via: de mail info@leefbaarhilversum.nl of via Whatsapp of Signal of Sms op nummer 06 57550065 en dan laten we u maandag weten waar de bijeenkomst zal plaats vinden.

Kunt u er niet LIVE bij zijn maar zou u wel online willen aanschuiven? Laat dit ook even weten dan gaan we kijken wat mogelijkheden zijn.

1,5 meter zoveel mogelijk gewenst

Laat een reactie achter